UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Beide sectoren leveren een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie.

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. UNETO-VNI vertegenwoordigt 90% van de omzet van de installatiebranche en biedt werkgelegenheid aan 130.000 personen. De installatiebedrijven zijn actief binnen de woningbouw, utiliteit, industrie en infra op de gebieden ontwerp, advies, installatie en beheer. Van deze bedrijven zijn er circa 5.300 aangesloten bij UNETO-VNI en deze nemen 90% van de omzet van de installatiebranche voor hun rekening.

De technische detailhandel bestaat uit winkelbedrijven die apparatuur verkopen en repareren. UNETO-VNI vertegenwoordigt ruim 1.800 winkels.

De totale omzet van deze bedrijven bedraagt circa 2,7 miljard euro.

UNETO-VNI is een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland en een factor van belang om de Nederlandse economie en samenleving. UNETO-VNI onderhoudt contacten met overheid en politiek, onderwijsinstellingen, media, koepelorganisaties, vakbonden en fabrikanten en consumentenorganisaties.


Ook Hedon witgoedservice te Boekel is officieel UNETO-VNI-LID

 

 ons oud witgoed word opgehaald en afgevoerd door WECYCLE 

Hedon witgoedservice  |  info@hedonwitgoed.nl td@hedonwitgoed.nl Tel: 0643557598